Serveis

Punt d'informació

Situat a la planta de baixa, , el nostre Punt d’Informació està pensat com un espai per als visitants del mercat. Hi trobareu informació sobre el mercat i les seves parades així com també informació sobre les diferents activitats que organitza el Mercat durant tot l’any.

Servei d'aparcament

Entenem la importància de fer que la vostra visita al Mercat de la Plaça de Cuba sigui convenient i sense preocupacions. Per això, oferim un servei d’aparcament gratuït durant les tres primeres hores de la vostra visita. Això us permetrà explorar el mercat amb tranquil·litat i gaudir de totes les delícies que tenim per oferir sense haver de preocupar-vos per l’estacionament. 

Aula de jocs

Per a les famílies que ens visiten, el Mercat de la Plaça de Cuba ofereix un espai dedicat a la diversió i entreteniment. La nostra Aula de Jocs és el lloc perfecte perquè els nens gaudeixin d’activitats lúdiques mentre els adults exploren el mercat. Aquí els més petits poden jugar i aprendre en un ambient segur i amigable.

Servei WC

Situats a la planto 0 de l’edifici del mercat, estan a disposició dels clients que desitgin utilitzar-los. El servei es gratuït per als nostres clients i usuaris durant l’horari del mercat.

Aula de cuina

Situada al pis superior de l’edifici del mercat, està convenientment equipada per a la realització de cursets, tallers i esdeveniments relacionats amb la cuina i la gastronomia.

Periòdicament es realizen cursets de cuina de tot tipus, consulta l’apartat d’activitats o les nostres xarxes socials per a més informació.

Activitats gastronòmiques i culturals

Al Mercat de la Plaça de Cuba, creiem que el menjar i la cultura van de la mà. Per això organitzem una varietat d’activitats gastronòmiques i culturals al llarg de l’any. Des de degustacions de productes locals fins a esdeveniments que celebren la rica herència culinària de Mataró, sempre hi ha alguna cosa emocionant succeint al nostre mercat. Us convidem a unir-vos a aquestes experiències úniques que us permetran submergir-vos en l’autèntica cultura de Mataró.