El Mercat

Història

El Mercat municipal de la plaça de Cuba va començar la seva activitat a finals del segle XIX, en ple creixement urbanístic de la ciutat, com a mercat sedentari.

L’edifici actual del mercat es va inaugurar l’11 d’abril de 1936 i va ser obra de l’arquitecte Lluís Gallifa Grezner. El mercat es va reformar íntegrament el 2010 per donar resposta a les noves necessitats i els nous hàbits dels consumidors.

Experiència de compra única

El Mercat de la Plaça de Cuba ofereix una gran varietat de productes frescos i d’alta qualitat. Des de fruites i verdures acabades de collir, fins a carn, peix, marisc i conserves. Al mercat trobaràs tot el que necessites per preparar plats deliciosos! Els paradistes ofereixen productes sostenibles, de qualitat i de proximitat.

A més de l’excel·lent oferta de productes, el mercat ofereix una experiència de compra única. Els nostres paradistes són propers i t’ajudaran a trobar els millors productes perquè puguis elaborar receptes locals i submergir-te en la cultura gastronòmica de Mataró. L’ambient animat i amigable fa que cada visita sigui una experiència memorable.